Binnendeuren in Tielt-Winge van Theuma of Paint Doors in alle stijlen: van design en minimalistisch tot landelijk, van schilderdeuren tot massieve eiken deuren

Binnendeuren in Tielt-Winge hebben we in alle stijlen en uitvoeringen. De meeste deursets staan in onze showroom te bewonderen: van eenvoudige, goedkope schilderdeuren tot en met de volle massieve eiken deuren bijvoorbeeld. De stijlen variëren dus van modern en tijdloos tot landelijk klassiek.

Trendsetters tegenwoordig zijn: de lakdeuren van Theuma die dankzij een revolutionair EBC lakproces hun originele kleur blijven behouden. Ook de zogenaamde frameless of invisible doors  zitten stevig in de lift. Doordat er geen deuromlijstingen aan te pas komen gaan ze volledig op in de wand en passen volop in design interieurs.

De Belgische deurfabrikant Paint Doors by Oosthout biedt eveneens alle stijlen schilderdeuren en fineerdeuren aan, alsook de zogenaamde old cottage deuren. Deze zijn samengesteld uit massief met ertussen een MDF paneel, hetgeen reliëf geeft en mogelijkheden tot personalisatie.

Plaatsen van binnendeuren te Tielt-Winge gaat niet zonder deurbeslag en omlijstingen

De plaatsing van binnendeuren in Tielt-Winge gebeurt in meestal een houten frame en omlijstingen of chambranten recto verso. Het deurbeslag, bestaande uit deurscharnieren, klinken, sloten en rozetten: bij Carlens hebben we alles in de toonzaal.

De toonzaal is in de weekdagen open van 8 tot 12 en van 13 tot 18u en de zaterdag van 8 tot 12u.

Binnendeuren direct bestellen voor Tielt-Winge? Contacteer ons op 016 61 70 17 of ga naar het contactformulier.