PVC gevelbekleding in gevelstroken of planchetten uit kunststof en verkrijgbaar in 8 kleuren. Carlens is verdeler van Deceuninck voor de professional en de particulier

Kunststof, composiet of pvc gevelbekleding is een duurzame en relatief voordelige oplossing voor de renovatie en tegelijk isolatie van gevels van woningen, appartementsgebouwen, kantoren en bedrijfspanden.  We zijn verdeler van de producten van Deceuninck, toonaangevend in pvc. In het aanbod zit onder meer gevelplanken met vlakke structuur, gevelplanken met houtlook, gevelstroken enkel en dubbel rabat. Men heeft keuze uit 8 kleuren. Een PVC gevel heeft onmiskenbaar een groot aantal voordelen.

  • De duurzaamheid van PVC gevelbekleding krijgt ongeveer de hoogste ranking: het verslijt niet, rot niet, is roestvrij, uv-bestendig, kan tegen een stootje, …
  • PVC gevelbekleding behoudt zijn authentieke kleur in de loop der jaren doordat tijdens het productieproces additieven werden toegevoegd.
  • Een gevel uit PVC is snel en gemakkelijk te monteren aan de hand van een door Deceuninck speciaal uitgedacht kliksysteem. In die zin komen gevelpanelen uit PVC goedkoop uit.
  • PVC in het algemeen is zo goed als vrij van onderhoud en kosten.
  • Ook krijgen PVC gevelstroken een groen label mee want PVC is meermaals herbruikbaar.
  • PVC gevelplanken, gevelplanchetten lijken de perfecte mogelijkheid om de gevel te isoleren langs buiten, dit in de zoektocht naar gunstiger energiewaarden en lagere stookkosten.

Carlens heeft ongeveer alles in huis wat gevelbekleding betreft. Voor professionele uitleg van alle producten: bezoek onze infobalie en showroom elke werkdag van 8 tot 12, van 13 tot 18u en de zaterdag van 8 tot 12u.