GIPSplaten voor de stukadoor, aannemer of doe-het-zelver voor het plaatsen en afwerken van wanden, stijlwanden, plafonds, schuine plafonds

Gyproc blijft een onmisbaar product in wanden & plafonds, voornamelijk gebruikt door plakkers stukadoors, aannemers, schrijnwerkers, inrichters van interieurs en particulieren die zélf de woning opknappen, een kamer bijmaken door middel van een stijlwand, de badkamer renoveren, de zolder er bij nemen, een dakraam of dakkapel uitwerken, het plafond verlagen, dakisolatie aanbrengen langs binnen, een haardwandje creëren. Witte gyproc wordt toegepast in binnenruimten; groene gyproc (WR) bij vochtige plaatsen zoals badkamers. Naast dampbestendige bestaan ook vuurbestendige gyprocplaten te gebruiken rond haardvuren en schoorstenen. Tevens zijn er geluidswerende, alsook luchtzuiverende gyprocplaten op de markt en binnen ongeveer elke categorie bestaan naast de standaard ook extra kleine en extra grote formaten.

Gyproc is in feite de merknaam en geldt als synoniem voor gipskarton, gipskartonplaat, gipsplaat, gipsvezelplaat.

Bij Carlens zijn vanzelfsprekend ook de toebehoren voor gyprocwerken steeds voorradig: metalstuds of houten profielen, hoekprofielen, grondprofielen, voegmiddel, voegband, afdichtingsband, pluggen, gipsplaatschroeven en de originele gyproc gereedschappen.

Klik hier voor onze openingsuren.