Gevelbekleding te Heist-op-den-Berg voor aannemers dak- & gevelwerken

Te Heist-op-den-Berg gevelbekleding en gevelbekledingsmateriaal steeds op voorraad voor aannemers  in dak- en gevelwerken die goed en snel willen bediend worden. Op vlak van gevelplaten, gevelpanelen en horizontale of  verticale gevelstroken heeft Carlens het beste in huis. Verzagen op maat en leveren zijn inbegrepen in de dienstverlening aan de professionele maar ook particuliere klant.

Soorten gevelbekleding

  • Gevelbekleding te Heist-op-den-Berg onder de vorm van gevelplaten of panelen van Rockpanel, Trespa of gevelbekleding uit pvc.
  • Gevelstroken te Heist-op-den-Berg in de vorm van sidings van het merk Cedral bijvoorbeeld, gevelstroken van Thermowood ofwel houten gevelbekleding uit zacht of hardhout.
  • Verschillende materialen voor buitengevelisolatie: platen van PIR, PUR, XPS, EPS.
  • Alle toebehoren voor gevelbekleding in functie van een correcte, vlotte en propere uitvoering.
  • Ook aan hout voor dakconstructies en dakbedekking, voor de tuin of voor interieurinrichting is er brede keuze en altijd voldoende voorraad.

De houtproducten voor timmerwerken aan dak en gevel komen uitgebreid aan bod op de pagina’s constructiehout en gevelbekleding.

Te Heist-op-den-Berg Gevelbekleding in panelen of gevelstroken voor de doe-het-zelver

Gevelbekleding te Heist-op-den-Berg voor particulieren die zélf willen hun buitenmuur bekleden zijn evengoed welkom bij Carlens: je wordt goed ontvangen, krijgt  een duidelijk overzicht van de mogelijkheden met alle pro’s en contra’s, de meeste materialen zijn te bekijken in de?  showroom, onze eigen zagerij met bediening is steeds beschikbaar, een thuislevering voor Heist-op-den-Berg kan worden ingepland. Ook hout of andere materialen voor gevelafwerking en uitbekledingen zijn verkrijgbaar. Af te halen of door ons te bezorgen.