Van interieur hout voor Vlaams-Brabant heeft Houthandel Carlens alles in huis: binnendeuren, parket, laminaat, houten muur- en plafondbekledingen, lijsten

Interieur hout voor Vlaams-Brabant met items als massieve binnendeuren, schilderdeuren, veiligheids- of brandwerende deuren, parket, laminaat, vinylvloeren, traptreden, bouw- en meubelbeslag, materiaal voor plafond- en wandbekledingen, sierlijsten, mouluren,  onderhoudsproducten.

Houthandel Carlens beschikt over onthaaldesk,  toonzaal, voorraadmagazijn, machinepark voor zagen en schaven.

Interieur hout kiezen en bestellen voor Vlaams-Brabant? Breng een bezoek aan de showroom. Contacteer ons op nummer  016 61 70 17 of ga naar het contactformulier.

Carlens, ook toegelegd op interieurhout is uitgerust met een hart voor hout.

Voor interieur hout in Vlaams-Brabant is Carlens er evenzeer voor de particuliere klanten die de werken zelf gaan uitvoeren maar toch goed gediend willen zijn

Uw leverancier voor interieurhout in Vlaams-Brabant heeft alles in huis de particuliere doe-het-zelvers die bouwen of verbouwen en een prima binneninrichting wensen te realiseren. Binnendeuren, parket, plankenvloeren, laminaat, bekledingsmaterialen voor wanden en plafonds, chambranten en andere sierlijsten. De toonzaal en desk zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 12u en van maandag tot en met vrijdag van 13 tot 18u. De pick-up service gaat vlot; leveringen aan huis zijn mogelijk.