Isolatie te Scherpenheuvel-Zichem voor dakwerkers, bouwfirma’s, isolatiebedrijven

te Scherpenheuvel-Zichem Isolatie en isolatiematerialen in voorraad voor aannemers die kwaliteit en vlotte belevering weten te waarderen. Bij Carlens vind je alles onder één dak, waaronder dus ook alle varianten isolatiematerialen. De keuze uit isolatiedekens, drukvaste isolatieplaten of spuitisolatie hangt van de toepassing af. Meestal gaat het ofwel over dakisolatie, zolderisolatie, plafondisolatie, gevelisolatie voor langs de buitenzijde, binnenmuurisolatie, na-isoleren door spouwmuurisolatie, vloerisolatie.

Bij isolatie te Scherpenheuvel-Zichem wordt onderscheid gemaakt tussen thermische isolatie, akoestische isolatie, geluiddempende isolatie of om koudebruggen te vermijden, weg te werken. In de feiten wordt meestal aan meerdere van deze doelstellingen voldaan. De volgende zijn de frequentste isolatiesoorten.

Soorten isolatie

  • Rotswol te Scherpenheuvel-Zichem: voor hellende daken, zolders.
  • Glaswol te Scherpenheuvel-Zichem.
  • PUR te Scherpenheuvel-Zichem: voor hellende daken, platte daken, gevels, wanden, spouwmuren.
  • PIR te Scherpenheuvel-Zichem: idem of als spuitisolatie ook voor vloeren, kieren, spleten, naden.
  • EPS te Scherpenheuvel-Zichem: idem.
  • XPS te Scherpenheuvel-Zichem: idem.
  • Lucht- en winddichting

De overige producten voor aannemers zijn:  timmerhout en daktimmerhout, alle materiaal voor dakbedekking, spaan-, vezel- & meubelplaten, parket en laminaat, binnendeuren, tuinhout.

Isolatiematerialen te Scherpenheuvel-Zichem voor doe-het-zelf

Isolatie te Scherpenheuvel-Zichem voor particulieren die bouwen of verbouwen en het dak, de gevel, de zolder, vloer of kelder wensen te isoleren of extra te isoleren. Carlens beschikt over een ruime showroom, breed aanbod, een uitgebreide knowhow ook van de nieuwste producten, vlotte ophaalservice of levering aan huis.

Naast isolatiematerialen zitten tevens in ons aanbod: hout en materiaal voor dakafwerking, gevelverfraaiing, interieurinrichting, zolderrenovatie, houten bevloering.