Isolatie te Vlaams-Brabant voor dakwerkers, bouwfirma’s, isolatiebedrijven

te Vlaams-Brabant Isolatie en isolatiematerialen in voorraad voor aannemers die kwaliteit en vlotte belevering weten te waarderen. Bij Carlens vind je alles onder één dak, waaronder dus ook alle varianten isolatiematerialen. De keuze uit isolatiedekens, drukvaste isolatieplaten of spuitisolatie hangt van de toepassing af. Meestal gaat het ofwel over dakisolatie, zolderisolatie, plafondisolatie, gevelisolatie voor langs de buitenzijde, binnenmuurisolatie, na-isoleren door spouwmuurisolatie, vloerisolatie.

Bij isolatie te Vlaams-Brabant wordt onderscheid gemaakt tussen thermische isolatie, akoestische isolatie, geluiddempende isolatie of om koudebruggen te vermijden, weg te werken. In de feiten wordt meestal aan meerdere van deze doelstellingen voldaan. De volgende zijn de frequentste isolatiesoorten.

Soorten isolatie

  • Rotswol te Vlaams-Brabant: voor hellende daken, zolders.
  • Glaswol te Vlaams-Brabant.
  • PUR te Vlaams-Brabant: voor hellende daken, platte daken, gevels, wanden, spouwmuren.
  • PIR te Vlaams-Brabant: idem of als spuitisolatie ook voor vloeren, kieren, spleten, naden.
  • EPS te Vlaams-Brabant: idem.
  • XPS te Vlaams-Brabant: idem.
  • Lucht- en winddichting

De overige producten voor aannemers zijn:  timmerhout en daktimmerhout, alle materiaal voor dakbedekking, spaan-, vezel- & meubelplaten, parket en laminaat, binnendeuren, tuinhout.

Isolatiematerialen te Vlaams-Brabant voor doe-het-zelf

Isolatie te Vlaams-Brabant voor particulieren die bouwen of verbouwen en het dak, de gevel, de zolder, vloer of kelder wensen te isoleren of extra te isoleren. Carlens beschikt over een ruime showroom, breed aanbod, een uitgebreide knowhow ook van de nieuwste producten, vlotte ophaalservice of levering aan huis.

Naast isolatiematerialen zitten tevens in ons aanbod: hout en materiaal voor dakafwerking, gevelverfraaiing, interieurinrichting, zolderrenovatie, houten bevloering.