Onderdakplaten en menuiserite te Heist-op-den-Berg voor een 100% wind- en waterdicht dak of als wandbescherming, ten behoeve van zowel de vakman als de doe-het-zelver

Onderdakplaten te Heist-op-den-Berg van het merk Celit worden soms boven fleeces verkozen omwille van hun effecten tegen temperatuurswisselingen, koudebruggen en ongedierte. Onderdakplaten en menuiserite kennen dezelfde toepassing maar het ene plaat is uit hout en de andere uit cementvezel. Tevens zijn er kunststofdakplaten op de markt.

  • Onderdakplaten te Heist-op-den-Berg van goeie kwaliteit zijn uiteraard voor 100% bestand tegen regen, drijfsneeuw, condens, maar tegelijk dampdoorlatend: daarom werden ze voorzien van een behoorlijk gehalte bitumenemulsie.
  • De Celit onderdakplaten, van Noorse makelij, bestaan uit houtvezel, zeg maar resthout. Toch gaan ze een leven lang mee.
  • Time is money: onderdakplaten ven Celit verwerken makkelijk: ze zijn soepel, licht en in uitvoeringen mét of zonder tand en groef.
  • Tegenover onderdakfolies hebben platen bijkomend een zekere isolatiewaarde, die overigens ononderbroken is. Dit laatste aspect maakt dat koudebruggen op niveau van het dak vermeden worden.
  • Ook hebben we de meeste accessoires voor onderdak afwerking van de zijkanten, nokken, goten, dakvensters en doorvoeren op voorraad.
  • Er zijn speciale folies voor gevelbekleding, evengoed met ventilerend vermogen.

De openingsuren van de magazijnen zijn elke werkdag van 8 tot 12 en van 13 tot 18u en de zaterdag van 8 tot 12u. Carlens is er voor professionelen én particulieren.