Parketvloeren voor Rotselaar van Meister Parket of Quick-Step in eik, notelaar, beuk, teak en andere houtsoorten

Parketvloeren voor Rotselaar van de gerenommeerde merken Parador, Cambrillo, Meister Parket en Quick-Step. De meest gekozen parketvloer is in eik maar ook minder frequente houtsoorten als notelaar, beuk, esdoorn, teak en andere hardhoutsoorten zitten in de lift. Parket kenmerkt zich door zijn zachtheid, schoonheid en elegantie. Eigenlijk past het bij alles; de toepassingen zijn dan ook uiteenlopend: voor in de living, slaapkamer, kinderkamer, hobbyruimte, praktijkzaal, kantoor, handelszaak maar ook als sportparket bijvoorbeeld.

Tot slot voor wie een nieuwbouw of grondige renovatie opstart: parketvloeren gaan perfect samen met vloerverwarming. Meer uitleg krijgt u aan onze infobalie of in de showroom.

Parket te Rotselaar volgens traditionele of alternatieve legpatronen, te bekijken en te vergelijken in onze showroom.

Parket in Rotselaar wordt meest op traditionele wijze gelegd. Andere parketmotieven en legpatronen heten: visgraatparket, mozaïekparket, Hongaarse Punt, dambord, …

 Houthandel Carlens beschikt over onthaaldesk, toonzaal en voorraadmagazijn, allen geopend van maandag tot vrijdag tussen 8 – 12 en 13 – 18 uur; op zaterdag tussen 8 – 12 uur. Onderhoudsproducten zoals parketzeep en -olie zijn te vinden in onze shop.

Parketvloeren direct bestellen voor Rotselaar? Contacteer ons op 016 61 70 17 of ga naar het contactformulier. Voor laminaat verwijzen we naar de gelijknamige pagina.