Platen te Keerbergen voor b2b in functie van binnen afwerkingen en constructieve toepassingen, waaronder gyproc, MDF, OSB of underlayment, watervast multiplex, betonplex

Platen te Keerbergen voor interieurafwerking of constructies binnen zoals wanden. Ze zijn bedoeld voor de professionele wereld van de schrijnwerkers, interieurinrichters, keukenbouwers, meubelmakers, standenbouwers, klusjesdiensten. Carlens heeft qua plaatmateriaal altijd alles op voorraad, beschikt over een eigen schrijnwerkerij, afhaalfaciliteiten en leveringsdienst. Ook zijn er de ruime toonzaal en bovenal: het professionele advies van gedegen medewerkers. Het aanbod van vezelplaten, een verzamelnaam voor platen gemaakt van houtvezels, is enorm uitgebreid geworden.

Soorten platen

  • Standaard OSB platen of de meer geavanceerde underlayment platen; deze laatste kunnen ook voor buiten dienen.
  • Voor het egaliseren van vloeren en andere uitvoeringen waar nog een laagje bovenop komt zijn spaanplaten, ook wel eens spaanderplaten of vezelplaten genoemd, aangewezen.
  • Bewerkte spaanplaten heten melamineplaten die uitgerust zijn met een kras- stof- en vochtvrij laagje waardoor ze zich uitstekend lenen tot werkbladen, vensterbanken en kastenbouw.
  • MDF platen zijn in feite gladde vezelplaten die perfect te bewerken zijn en dus uitstekend geschikt voor kasten, keukens, deuren, tabletten en andere afwerking bij interieurinrichting.
  • Multiplex wordt overwegend binnen gebruikt voor het maken van scheidingswanden, keukens op maat, Watervaste multiplex voor buiten vindt dan weer zijn toepassing in onder meer gevelbekleding. Hetzelfde geldt voor betonplex die evenzeer waterbestendig en nog een pak steviger is.
  • Brandwerende platen voor waar brandgevaar heerst, ter bescherming van wanden, plafonds, schachten en kanalen.
  • Gipsplaten en het steviger alternatief gipsvezelplaten voor de afwerking van plafonds, wanden, voorzetwanden.

Platen te Keerbergen voor de b2c markt bedoeld als afwerking of constructie binnenshuis

Platen voor Keerbergen bestemd voor de particulieren die eigenhandig  hun interieur willen inrichten, indelen, uitbreiden, optimaliseren, moderniseren, beter energie labelen enz. Bij Carlens kom je goed terecht: je wordt er hartelijk ontvangen aan de infobalie of de showroom, krijgt een beknopt overzicht van alle mogelijkheden die passen bij uw vraag, heel wat plaatsoorten zijn voorradig, er is een vlotte afhaalservice, indien nodig wordt een levering aan huis in onze routing ingepland.