Sandwichpanelen te Hulshout als slimme, energiebesparende en all-in-1 dakbedekking voor zowel platte als hellende daken

Sandwichpanelen in Hulshout zijn constructiepanelen, gevelplaten of dakplaten opgebouwd uit verschillende lagen. Ze bestaan uit een kernisolatielaag dat tussen twee buitenste lagen is vastgemaakt. De buitenste lagen kunnen verschillende materialen zijn varierend van metaal, pvc, hout (houtspaanplaat) of combinaties hiervan. Deze geven een goede bescherming tegen externe invloeden zoals neerslag, sneeuw, vuur of impact. De kern van deze sandwichpanelen is een isolatielaag in PIR, PUR, XPS, EPS of minerale wol. Met PIR en PUR kun je de hoogste warmteweerstand of Rc waardes bekomen, gezien hun hoog isolerend vermogen (lage λ of lambdawaarde). Sandwich dakplaten geven daarenboven ook een prima akoestische demping en bieden extra brandveiligheid.

Sandwichpanelen in Hulshout als isolerende dakplaten zijn dus een snelle, slimme en energiebesparende dakbedekking voor zowel magazijnen, loodsen, stallen, bedrijfshallen, industriële faciliteiten, garages, tuinhuizen, koelruimtes en zelfs woonhuizen. Ze zijn zelfdragend, er is het montagegemak en ze zijn energie-efficiënt.

Sandwichpanelen als dakbedekking te Hulshout: bij Houthandel Carlens werken we met de dakplaten van Unilin en Unidek

Bij houthandel Carlens werken we met de sandwich dakplaten van Unilin en Unidek (Kingspan). Deze zijn leverbaar in verschillende lengtes en diktes, met diverse isolatiewaarden en kunnen in allerlei RAL-kleuren of met houten planchetten worden uitgevoerd. Voor de agrarische sector zijn er speciaal gecoate panelen, die bestand zijn tegen ammoniakdamp, schimmel en agressieve landbouwmiddelen. Zowel in het gamma van Unilin als Unidek bieden we ook varianten aan met ultra akoestische demping, extra brandwerende bescherming en al dan niet samengesteld uit gerecycleerd isolatiemateriaal.

De openingsuren van onze magazijnen zijn elke werkdag van 8 tot 12 en van 13 tot 18u en de zaterdag van 8 tot 12u.

Carlens is er voor professionelen én particulieren. Voor meer informatie verwijzen we graag naar onze contactpagina.