Tuinhout te Hulshout voor de professionele tuinaanleggers, aannemers, openbare besturen en groenbeheerders

Tuinhout voor Hulshout omvat tuinschermen, schuttingen, tuinpalen, tuinafboordingen en terrasplanken van geïmpregneerd zachthout of uit tropisch hardhout. Uiteraard hebben we alle bijhorende items als houten onderbalken, terrasdragers en accessoires in voorraad.

Voor tuinhout in {gemeete} worden heel dikwijls Douglas, vuren- of grenenhout genomen. Bij het hardhout komen Azobé, Bankirai en eikenhout het meest naar voren.

Houthandel Carlens beschikt over onthaaldesk, toonzaal, stock, eigen drenkstation, machinepark voor zagen en schaven, leveringsdienst.

Tuinhout kopen voor Hulshout? Breng een bezoek aan de showroom. Tuinhout bestellen voor Hulshout? Contacteer ons op nummer  016 61 70 17 of ga naar het contactformulier.

Carlens, ook toegelegd op tuinhout beschikt over een hart voor hout.

Tuinhout te Hulshout voor de particuliere tuinliefhebber: terrasplanken, tuinafscheidingen, tuinafboordingen

Uw leverancier tuinhout te Hulshout heeft alles in voorraad voor de particuliere doe-het-zelvers die de tuin of daktuin willen inrichten of optimaliseren met houten terrassen, vlonders; afboordingen voor tuinpaden, borders, vijvers. Kant en klare tuinschermen bieden beschutting tegen weer en wind en tuinafscheidingen komen beslist ook de privacy ten goede.

De toonzaal en desk zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 12u en van maandag tot en met vrijdag van 13 tot 18u. De pick-up service gaat vlot; leveringen aan huis kunnen makkelijk ingepast worden.