Velux dakvensters te Vlaams-Brabant, alsook alle Velux accessoires voor zowel de vakman als de doe-het-zelver

Ook voor Vlaams-Brabant is Velux dé oplossing om daglicht binnen te halen en ruimtelijk effect te creëren in vertrekken onder het dak. Het merk profileert zich al jaar en dag als toonaangevend in dakramen, elektrische dakramen, platdakramen, balkonvensters, dakterrasvensters, lichttunnels. Vandaar dat merknaam en productnaam samenvallen. Carlens is officieel verdeler van al hun producten en van de Velux accessoires te Vlaams-Brabant. Echte Veluxen kenmerken zich door een typeplaatje rechtsboven achter het ventilatieluikje.

  • De meeste dakvensters van Velux heten tuimeldakramen. Ze beschikken over scharnieren halverwege, waardoor men gedoseerd kan ventileren, hetgeen tegelijk de poetsbeurt aan de buitenzijde vergemakkelijkt. Er bestaan ook uitzettuimelvensters en vluchtvensters van het merk.
  • Velux dakramen te Vlaams-Brabant zijn verkrijgbaar met chassis uit hout, al dan niet gelakt, maar ook in kunststof. Ze houden het meer dan 30 jaar vol.
  • De afmetingen variëren tussen 55 X 98 en 134 X 140, gaande van quasi vierkant tot rechthoekig verticaal of horizontaal.
  • Velux ontwierp tal van accessoires op maat onder andere als Velux verduistering en Velux zonwering, zowel voor langs de binnenkant als langs buitenkant. Automatisatie is mogelijk.
  • De Velux Solar oplossingen zorgen voor een mooie visuele integratie van dedakramen met de

Naast dakvensters voor Vlaams-Brabant verdeelt Carlens eveneens dakkoepels en lichtstraten.

De openingsuren van onze magazijnen zijn elke werkdag van 8 tot 12 en van 13 tot 18u en de zaterdag van 8 tot 12u. We zijn er voor de vakman én de particulier.